Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Wijnproeverijen

Geniet met vrienden, familie en/of collega’s van een compleet verzorgde wijnproeverij, bij u thuis, op de zaak of op een unieke locatie. Alles wordt voor u geregeld van wijnglazen tot aan de spittoons toe. Ga een avond mee op wijnreis “Back Down South” en ontdek de mooie wereld van wijn.

Alle onderstaande proeverijen zijn voor 8-10 personen. Wanneer u met meerdere personen een proeverij wenst, vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

4 Seasons in One Day

250,-

8 tot 10 personen

Een seizoensgebonden wijnproeverij waarbij we wijnen proeven afgestemd op het seizoen en spijsaanbod. Verken de kunst van het combineren bij eten en pas thema’s aan, zoals Kerst, wild, BBQ of zomerfestivals.

Nights in White Satin

250,-

8 tot 10 personen

In deze proeverij ontdekken we de veelzijdigheid van witte wijn, van zomerse aperitieven tot begeleiders van een vijfgangendiner. Verassende combinaties zoals houtgerijpte witte Garnacha of Cortese en Chardonnay op hout vergist worden belicht.

Zelf samenstellen?

Wilt u liever zelf de wijnen samenstellen voor de proeverij? Natuurlijk is dit mogelijk, bel of mail mij voor de mogelijkheden.

For the First Time

250,-

8 tot 10 personen

Deze proeverij neemt je mee in de wijnwereld, verkennend wat een wijn uniek maakt. Van het belang van druif en terroir tot de wijnmaker’s intentie. Leer proeven als een professional, begrijp het verschil tussen bijvoorbeeld een Beaujolais en een Negro Amaro uit Puglia.

Red, Red, Wine

325,-

8 tot 10 personen

Deze proeverij biedt een kans om kennis te maken met top rode wijnen, variërend van lichte klassiekers zoals Valpolicella Classico tot stevige Priorat. Perfect voor ervaren rode wijnliefhebbers, met wijnen rond € 25,00 gemiddelde verkoopprijs.

Back Down South

275,-

8 tot 10 personen

Neem deel aan deze ‘zuidelijke’ wijnproeverij die begint in Frankrijk en eindigt in het zonnige Puglia, Italië. Ontdek verschillen tussen koelere en warmere klimaten en uiteenlopende druivensoorten, waarbij traditionele en moderne wijnbereidingstechnieken worden belicht.

Voor elke wijnproeverij, extra mogelijkheden

Alle proeverijen worden verzorgd inclusief glaswerk, wijnen, spittoon, proefformulieren, pennen, water en brood voor op tafel. Voor een proeverij aan huis is een tafel voor het aantal personen wenselijk

Extra bij te boeken:

  • Glas mousserende wijn als aperitief € 4,- pp
  • Glas exclusieve Port € 5,00 pp