Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Gran Clos

Cellers Sant Rafel is een wijnbedrijf met een verhaal; van een zeer oude vervallen wijnboerderij tot een van de mooie locatie in Montsant.

Gran Clos – Priorat’s No.1 Wijnmakerij met Oude Wijnstokken en Intense Karakterwijnen

Het landgoed van Gran Clos bezit 32 hectare aan één van de mooiste wijngaarden in de Priorat. De oudste wijnstokken zijn meer dan 100 jaar oud. Stijle hellingen en compacte leistenen bodem zorgen voor intense en complexe wijnen met karakter. Gran Clos is bij een langdurige proeverij (over een periode van 10 jaar) met topsommeliers benoemd tot no1 wijnmakerij van Priorat. De wijnmaker van Gran Clos ‘Josep Angel Mestre ‘groeide op in de stad Falset, bekend als de “hoofdstad” van de D.O.Q. Priorat. Zijn familie Mestre produceert al meer dan 50 jaar wijn in de regio. Hij begon al op zeer jonge leeftijd met het bestuderen van zowel wijnbouw als oenologie

Priorat

Deze kleine maar zeer interessante wijnregio is een prachtig gebied met mooie historische dorpen, vele valleien, rotsachtige heuvels en prachtige leistenen wijngaarden. Priorat is ook nog eens één van de 2 DOCa-gebieden die Spanje rijk is. Intense, volle vaak stevige wijnen worden door kenners bestempeld al beste wijnen van Spanje.

Altijd tot uw dienst voor al uw wijnvragen

Heeft u een vraag over een specifieke wijn of wijnhuis? Bent u geïnteresseerd in een wijnproeverij of heeft u een andere wijngerelateerde vraag? Aarzel niet om contact op te nemen. Ik sta altijd klaar om u van aanvullende informatie te voorzien. U kunt mij bellen of mailen voor meer details.