Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

MAS de Sainte Croix

Het landgoed Mas de Sainte Croix, gelegen in het dal tussen Valréas en Vinsobres, bestrijkt 44 hectare, waarvan 27 hectare aan wijngaarden. In 2002 werd het landgoed overgenomen door de familie Coipel, die destijds slechts enkele hectare wijnstokken, lavendelvelden en kleinvee beheerden. De wijngaarden, gelegen op zuidelijk georiënteerde stenige heuvels op een hoogte van 350 en 400 meter boven de zeespiegel, vormen een prachtig terroir en leveren fantastische wijnen op.

Wijnlandgoed Mas de Sainte Croix in het dal tussen Valréas en Vinsobres

In het dal tussen Valréas en Vinsobres, ongeveer 400 m boven de zeespiegel, liggen de 27 ha wijngaarden van het landgoed Mas de Sainte Croix verspreid over  de op het zuiden gelegen stenige heuvels.

Familie Coipel heeft in  2002 het langoed overgenomen; De boerderij exploiteerde toen slechts een paar hectare wijnstokken, lavendel en enkele hectare met kleinvee.  Inmiddels bevat het landgoed omvat 44 hectare, waaronder 27 ha aan wijnstokken. De wijngaarden liggen rondom het huis, gelegen op de heuvels van steenachtige klei-kalksteenplateaus op een hoogte van 350 en 400 m boven de zeespiegel. Dit prachtige terroir zorgt voor de meest fantastische wijnen.

Het wijnbedrijf is biologisch gecertificeerd

Altijd tot uw dienst voor al uw wijnvragen

Heeft u een vraag over een specifieke wijn of wijnhuis? Bent u geïnteresseerd in een wijnproeverij of heeft u een andere wijngerelateerde vraag? Aarzel niet om contact op te nemen. Ik sta altijd klaar om u van aanvullende informatie te voorzien. U kunt mij bellen of mailen voor meer details.