Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Horeca

Ontdek de exclusieve wijnen van Wine to Dine – speciaal voor horeca en bijzondere gelegenheden

In 2018 ben ik Wine to Dine gestart om wijn te importeren van kleinschalige wijnboerderijen, speciaal voor horecabedrijven in de regio Maas en Waal, Nijmegen, Den Bosch en omstreken. De wijnen zijn gastronomisch breed inzetbaar, kwalitatief zeer hoog en de meeste nog niet verkrijgbaar op de Nederlandse markt.

Speciaal voor de horeca heb ik een inlogpagina waarin wijnen tegen horeca tarief ( excl. btw) kunnen worden besteld. Vraag naar de inloggegevens voor u horecabedrijf via de contactpagina.

Bent u geen horecaondernemer, maar bent wel geïnteresseerd in de wijn voor relatiegeschenken of  voor  een proeverij als bedrijfsuitje. Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Wijn/Spijs

Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van een wijn/spijs combinatie van een gerecht? Neem dan contact met mij op voor aanvullende informatie van de wijn en mijn suggestie.

Wine to Dine

Meerdere malen per jaar ga ik op reis en zoek ik met de grootste zorgvuldigheid een wijnhuis uit of bezoek ik de geselecteerde wijndomeinen. De passie die de wijnmaker voor het vak heeft uit zich in goed onderhouden wijngaarden waar het belang van behoud van ontwikkeling en biodiversiteit voor een gezonde bodem voorop staan. Een goede wijn begint immers in de wijngaard. Op een uitzondering na werk ik met onafhankelijke wijnhuizen, zij beheren het volledige proces van wijn maken op hun eigen domein van wijngaard tot in de wijnfles.

De passie die de wijnmakers voor hun vak hebben proef je in de wijn, van terroir tot aan het glas, een groot genot.